Åhh vad fint väder vi har! Och vi är ute s...

mms_img12825 (MMS)

Åhh vad fint väder vi har! Och vi är ute så mycket det bara går. Träningen går frammåt och vi har faktiskt anmält Nicen och Frenchie till en liten tävling i kristianstad. Det är en inoficiell öppen klass som låg närmast i kalendern. Efter det blir det riktig pinnjakt! Håller på att knåpa ihop en liten träningsfilm också, det tar lite tid men så fort den är färdig så lägger vi upp den!


Två trötta valpar i bilen på väg hem från ...

mms_img45213 (MMS)

Två trötta valpar i bilen på väg hem från agility tävling. Det är den i särklass bästa socialträning för hundarna. Dom som var hemma får ta en sväng på stranden lite senare om inte regnet har hunnit hit. Då får vi prova de nya flytvästarna, säkerheten framför allt. Dom är jätte fina, ska ta med kameran!


Snart färdiga för start!

Agility start altså. Vi har skaffat mätintyg, Nicen blev Medium och Frenchie blev Small. Precis vad vi hoppats på eftersom båda ligger på övre gränsen. Nu ska vi bara ha ett tävlingslicensnummer men det är lätt fixat. Sen hitta en tävling att anmäla till!


Bilder!



Damerna tar sig en tupplur i solen!

mms_img58559 (MMS)

Damerna tar sig en tupplur i solen!


Då så, Blogg.se har visst haft problem hel...

mms_img47790 (MMS)

Då så, Blogg.se har visst haft problem hela helgen så mina inlägg har inte kommit in... Aja. Lite summering, vi fick hjälp av traktor att sätta dom sista stolparna! Äntligen! Nästan all tråd är dragen, det är bara en hage kvar och vi hoppas att tråden vi har hemma ska räcka. Bunnie har kommit ner, hon ser jätte fin ut och alla blev så glada att se henne igen. Nu när gräset har vuxit upp så mycket går dom 3 stora tillsamans och Tippa med shettisarna på lite magrare bete dagtid för att på natten klippa gräset runt huset!


Äldsta Finke Barnet Uppe i 1,30 Hoppning!

Japp! Han är uppe i den höjden! Här är ett litet video bevis!


Altså vädret i maj?

Skumt väder det är. Först blir det jätte varmt och allt växer så det knakar sen blir det inget regn så det blir så torrt att marken spricker och idag blir det snö med minus 1 grad. I maj!
Aja nu har det övewrgått i regn, bra tycker vi för då blir det lättare att få ner dom sista stolparna i marken. Isolatorerna och tråden kom idag så nu är det bara att börja hängna in! Lättare sagt än gjort och tid tar det.... 
Lite uppdatering på hemsidan är gjord! Äntligen har Maddes häst Bunnie fått en egen sida, HÄR! 
Och eftersom Bark blev såld så har Bitz fått en helt egen sida, HÄR!  

  

Tänkvärt

 

Var aldrig rädd för att prova någonting nytt
Kom ihåg att amatörer byggde Noaks ark medan yrkesmän byggde Titanic


RSS 2.0