Äntligen har värmen kommit igen. Nu njuter...

mms_img73201 (MMS)

Äntligen har värmen kommit igen. Nu njuter vi bara, pysslar, målar, äter glass och är ute så mycket det bara går. Hundarna är med hela tiden, dom har sina badbaljor lite överalt och tar sig ett dopp då och då. Träning blir det kvällstid när solen gått ner!


Detta är den stora lyxen när man bor nere ...

mms_img53120 (MMS)

Detta är den stora lyxen när man bor nere i Skåne. Att kunna gå på stranden och ofta helt ensamma. Hundarna älskar det också. Denna kväll fick det bli i Ystad med Zillen och Bam-Bam.


Nu är det dags för lilla Martina att bli i...

mms_img11039 (MMS)

Nu är det dags för lilla Martina att bli inriden. Vi vet ju inte riktigt om hon är det. Senaste ägaren trodde inte att hon var det, vi får se. Hon har varit jätte snäll hittils, bryr sig knappt om sadeln eller gjorden runt magen. Men... Hon är också ganska lat och bekväm av sig.


Äntligen!

Träningsfilmen är klar!
För det första tar det tid att klippa ihop allt men att ladda upp den på youtube är ju inte så lätt heller. Men, men, nu är den klar ivf. 


Aachen 2009

 

Denna video är från tävlingarna i Aachen, Tyskland. Kallas även för lilla VM. Det skulle köras en uppvisning på innvigningen och jag filmade på träningen innan och i slutet lite av själva showen. Detta är många hästar på samma ställe!

Flipp eller Flopp

Ja, agility verkar ju handla om det. Till och med på landslags utagningarna var det många som blev diskade.
På våran första agility tävling igår var det bara flopp... Vi startade varsitt hopplopp med Nicen och Frenchie, båda diskades. För det första var det jätte fint väder och riktigt varmt.
Frenchie undrade efter halva banan var hennes belöning var och blev då riktigt seg, stannade innan tunneln och smet under däcket bla.  
Nicen hade fullt upp med att visa upp sig och flörta med andra hundar innan han skulle in. Väl inne undrade väl han också varför inte bollen kom och var allmänt slö. Nässt sissta hindret hoppade han över och sen tillbaka.

Vi lägger om träningstaktiken lite nu och löser ut nytt kvitto på nästa tävling. Detta var lite som vårat första Schäfer SM med Spicy, då kom vi 4e sisst första året. Då satte vi som mål till nästa år att få vara med på film (de 10 främsta får det). Vi nådde målet. VA5, VA2, VA2 de 3 åren efter det.

Så håll tillgodo och nästa gång ska vi komma ihåg att ladda filmkameran!



På väg till tävling och Ariella har inte v...

mms_img67553 (MMS)

På väg till tävling och Ariella har inte vaknat än! Om mobilbloggen funkar nu kommer uppdate senare.


Dagens outfit i det soliga vädret! Yea

mms_img36184 (MMS)

Dagens outfit i det soliga vädret! Yea


Jag kör ariella i runt på kristianstads br...

mms_img10500 (MMS)

Jag kör ariella i runt på kristianstads brukshundsklubb medan mamma och natta tränar nicen och frenchie inför tävlingen på måndag. Vädret är underbart med 25 grader! Detta gillar vi :-)Kramar Bellan


Fredag 3e juni

 
Jag vet inte vad Blogg.se pysslar med men nu går det inte att mobilblogga igen. Idag var vi i Kristianstad på hundklubben och tränade lite. Det är ju där tävlingen är på Måndag. Kan inte säga att allt sitter 100 procent, men man blir ju aldrig riktigt nöjd så bättre att bara börja tävla och se vad man kan göra bättre till nästa gång. Annars kan man få vänta länge på att börja komma ut på banorna.... Bellan var med och skrev ett gulligt inlägg med Ariella. När mobilbloggen funkar igen lägger jag in det ändå.

RSS 2.0