En liten summering av veckan så långt! Ti...

mms_img53183 (MMS)

En liten summering av veckan så långt! Tisdag och Onsdag var det IPO klassen som var höjdpunkten, där segrade den yngsta deltagaren och hennes mamma kom tvåa! Det var riktigt häftigt! Felicia och Annika Kristensen. På torsdagen var det agility för samtliga rasen ( men även bästa schäfer fick pris där) Nicen var med och kom 3a! Han var jätte duktig hela banan och så glad när vi var på prisutdelning :-) Imorgon är sista dagen och då avgörs utställningen för de vuxna hundarna!


Nu har det dragit igång lite basket tränin...

mms_img27217 (MMS)

Nu har det dragit igång lite basket träning igen. Det är förstås många som är bortresta och har semester ännu men varje söndag är hallen öppen för alla som vill komma igång lite. Första matchen i denna säsongens serie är i slutet på september så det är dags att komma igång nu! Denna veckan som kommer nu är en vecka som vi har väntat på länge, det är nämligen Schäfer SM i Malmö! Detta året har det gjorts till en riktig storsatsning. Alla bruksgrenar, agility och utställning tävlas det i. Ca 400 starter innan fredag och sen utställningens ca300 hundar, det är 700 hundar på ett och samma ställe! Www.ssm2011.se detta kommer bli en folkfest som alla kan njuta av och se hundeliten göra upp om den prestigefyllda titeln Mästare! Mer uppdate kommer hela veckan!


Nu dröjer det inte så länge till sen har v...

mms_img10676 (MMS)

Nu dröjer det inte så länge till sen har vi vindruvur så det räcker och blir över! Det kommer jätte många i år!


Då har vi tagit oss ett kvällsdopp i Verka...

mms_img22409 (MMS)

Då har vi tagit oss ett kvällsdopp i Verkasjön. Mycket lugnt och varmt i vattnet. Allt är så stilla där om man jämför med havet. Zilla och O'boy fick följa med och båda var ute och simma för första gången! Dom tyckte det var hur kul som helst att jagas upp på stranden och ner i vattnet fram och tillbaka! Nästa gång ska den riktiga kameran med så kan vi lägga ut lite fler bilder.


Far och dotter! Idag har vi träffat Angel,...

mms_img22408 (MMS)

Far och dotter! Idag har vi träffat Angel, som numera heter Sessan, från våran första kull. Hon har tältat på Falsterbo horse show hela veckan, verkligen en cool och världsvan liten flicka! Vi har också hälsat på två pojkar från andra kullen, Big och Bolt. Dom bor tilsammans i ett jätte fint hus med stor tomt i Ljunghusen som inte ligger så långt från Falsterbo. Alla tre har vuxit upp och blivit jätte fina hundar, verkligen roligt att se! O'boy har också varit med hela dagen och tittat på hästar från läktaren vid stora arenan!


RSS 2.0