Första Nollan!

Och en sjätte plats men räckte tyvärr inte till pinne. Nicen var jätte duktig och koncentrerad hela banan.
Andra klassen blev en disk men han var duktig ändå, det var en miss av mig och sen en mörk böjd tunnel som ställde till det igen så det ska övas på nu!

Här är filmen från första loppet!


Best Friends!

mms_img51294 (MMS)

Best Friends!


2011-08-22

Då var ena veckan förbi och nästa har börjat. Helgen bjöd på 7 nya fönster som blev jätte fina! Det behövdes verkligen då de gamla var alltför slitna. De nya har dock vita ramar och de gamla har svarta så nästa gång ekonomin tillåter fortsätter vi med resterande fönster som är kvar!



Madde och Bunnie tävlade på söndagen, 1m och 1,10m.
I första klassen kom de på andra plats och i andra klassen rev de tyvärr sista hindret innan omhoppningen så där blev det en 12e plats. Andra klassen var endå den bättre av rundorna med bäst och jämnast flyt och stora fina språng.
Har inte bestämt när nästa tävling är än, får se helt enkelt! 



En som vi däremot ska ladda med hela veckan är Nicen, han ska tävla på Söndag igen! 


Bilder!

Lite bilder på skitungarna, tycker att det är dags nu!


Lille Big

Biggen igen!

Bitz med sina söta öron!

O´boy har badat i hästarnas vatten igen.

O´boy
 
Tripp, Trapp, Trull tokarna fångade på samma bild!


Några tankar...


För det första så vill vi ha tillbaka sommaren lite innan det är dags för höst och vinter på riktigt igen, är lite trött på detta regnande just nu.
Sen har vi ju varit på tävling med lille Nicen, det gick sådär. Han stannade två gånger på näst sissta hindret som var en tunnel, just för att han inte var motiverad alls och därför fick vi också tidsfel. Han tycker helt enkelt att man är jobbig och pinsam när man ska försöka värma upp lite eller försöka leka med boll, trasa eller ens godis när det är andra runt omkring som ser. Vad han gör bäst ute bland folk och hundar är att mingla och flörta.
Vi får se hur det ska lösas, nästa tävling är om två veckor....

Får se om Frenchie vill springa en tävling snart kanske?
Skrev tidigare här att vi har en hund till i huset, det är lille Big som är här. Han har varit lite för störig där han bor.
Inget är bestämt hurvida han ska stanna eller ej men han funkar bra här hemma hos oss i våran flock, där är också majoriteten större och äldre hundar som han inte kan sätta sig över, så just nu är det rätt lungt.
Bild på Biggen kommer förhoppningsvis snart, han är en riktig snygging!

Det laddas extra mycket på hästfronten denna veckan för Madde och Bunnie tävlar i helgen!


2011-08-11



Hej igen!
Efter SSM har det varit fullt upp, jag (Natalie) har passat ett hus fullt med hundar en vecka när ägarna var på semester. Ariella var såklart med och har varit till stor hjälp, hon har full koll på hur man fixar och donar nu.
Vi har en till hund i huset! Mer info kommer om det senare.
Mamma har haft semester, börjar jobba på måndag igen och undertiden har renovering pågått i hallen, trappen och de två rummen på ovanvåningen där ungdommarna bor. Allt är nästan färdigt nu...
Nicen har varit och tävlat igen, i Ystad denna gången.
Vi startade först i klassen och fick inte riktigt till uppvärmningen, han hann inte bli så riktigt supertaggad som han måste för att hålla fokus. Så det gick lite långsamt och han sneglade lite på utsidan av banan. Vi blev ivf inte diskade men fick lite tidsfel. Slutade ändå som 9a av 56 starter, så det var okej.
Nu ska det övas in en säker slalom och en vippbräda så vi kan vara med i agilityklasserna med.
Nästa tävling är på lördag uppe i Helsingborg, då ska han vara galen innan start!

Just det, vi har fått hem nya fönster till huset som ska bytas den 20e oxå!


RSS 2.0